Printaj Me | sublimacijske plišane igračke

Kako je sve počelo

Naša priča

Printajme je sestrinska firma Vemig d.o.o, koja je osnovana 1994. godine kao veleprodaja igračaka. Specijalizirali su se za širok asortiman igračaka i stekli su reputaciju kao pouzdan dobavljač u industriji igračaka.

Uzimajući u obzir rastuću popularnost sublimacijskog tiska i potrebu za personalizacijom igračaka, nastaje printajme kao veleprodaja plišanih igračaka posebno namijenjenih za sublimacijski tisak. Sublimacijski tisak omogućava tiskanje visokokvalitetnih slika, uzoraka ili personaliziranih poruka na plišane igračke.

Naš cilj

Printajme je postala stručnjak u svojoj branši, pružajući kvalitetne plišane igračke koje su pogodne za sublimacijski tisak. Njihov asortiman obuhvaća razne vrste plišanih igračaka, kao što su medvjedi, zečevi, psi, mačke i mnoge druge, u različitim veličinama i bojama.

Kao pouzdan partner za sublimacijske tiskare, Printajme osigurava da su plišane igračke izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su prikladni za tisak. Također pružaju podršku tiskarama pružajući tehničke informacije i savjete kako bi osigurali najbolje rezultate tiska.

Printajme se ističe svojim posvećenim pristupom klijentima i brzom isporukom proizvoda. Njihova stručnost u veleprodaji igračaka, uz dodatak specijalizacije za plišane igračke namijenjene sublimacijskom tisku, čini ih pouzdanim izborom za sve tiskare koje žele proširiti svoju ponudu personaliziranih proizvoda.

Zašto naručiti naše plišance?

Visokokvalitentni materijali osiguravaju kvalitetu printa

Pristupačne cijene

Transport

Zainteresirani ste za suradnju?